NOR CURIER 930X122

deces

Dosar penal de ucidere din culpă, după moartea cunoscutului rapper român

După moartea cunoscutul rapper român – Nosfe, Poliția a deschis dosar penal.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

IPJ Ilfov transmite: 

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

De asemenea, la fața  locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Reamintim că, Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, a murit la doar 37 de ani. Acesta era co-fondatorul cunoscutei trupe Şatra Benz.

Vestea morții fulgerătoare a fost făcută ieri, pe paginile de Facebook și Instagram ale trupei.

Foarte mulți artiști români au fost șocați de acest anunț, transmițând totodată mesaje de condoleanțe.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3