NOR CURIER 930X122

beat la volan

DOSAR PENAL ȘI AMENDĂ DE 5.000 DE LEI PENTRU CĂ A ÎNCĂLCAT, BEAT, LA VOLAN, ORDONANȚELE MILITARE

În noaptea de 8 spre 9 aprilie 2020, polițiștii Secției Rurale Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru conducere fără drept și sub influența alcoolului și au reținut un bărbat de 48 de ani din Mioveni.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În jurul orei 00:00, bărbatul a fost depistat de polițiști pe raza comunei Bascov în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

Individul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației pe durata stării de urgenţă. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90