Eurial 930 x 122

furt casa de amanet

Două femei au furat bijuterii în valoare de 50.000 de lei, după ce au cerut să le probeze

În perioada 8-12 aprilie, două femei cu vârsta cuprinsă între 27 și 28 de ani, ambele din Pitești, au păgubit o casă de amanet, după ce au furat mai multe bijuterii pe care au cerut să le probeze pentru a le cumpăra ulterior.

Bijuteriile furate au fost în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

În ziua de 25 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere și înșelăciune.

Din cercetări, s-a stabilit că în intervalul 8-12 aprilie a.c., două femei de 28 și 27 de ani, ambele din Pitești, și-ar fi însușit bijuterii din aur, de la o casă de amanet, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, ca urmare a faptului că au solicitat și primit în mai multe rânduri bijuterii din aur, sub pretextul vizualizării sau cumpărării ulterioare.

Pentru administrarea de probatoriu și recuperarea prejudiciului, polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție la locuința persoanelor în cauză, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bijuterii și documente.

Cercetările continuă, pentru recuperarea întregului prejudiciu și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: sibiu.100.ro

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA