NOR CURIER 930X122

clinica dr leahu

Dr. Ionuț Leahu aduce în Pitești sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, soluția pentru pacienții care își doresc o dantură sănătoasă și frumoasă

Dr. Ionuț Leahu aduce în Pitești sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, soluția pentru pacienții care își doresc o dantură sănătoasă și frumoasă.

Citiți și: Pitești. Schimbare majoră la o cunoscută clinică din oraș

Sănătatea și frumusețea danturii îți oferă ocazia să te bucuri de fiecare moment al vieții cu zâmbetul pe buze și cu mai multă încredere în propria persoană.  Ce se poate face însă atunci când din diverse motive dinții naturali nu mai pot fi salvați? Se poate face o lucrare fixă, care să aibă un aspect natural și care să îți redea funcționalitatea danturii? Din fericire, Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești pun la dispoziția tuturor pacienților sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, soluția care te ajută să îți recapeți funcționalitatea și estetica zâmbetului.

Cui se adresează și în ce constă intervenția cu implanturi dentare, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești?

Sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”, realizat la clinica stomatologică din Pitești a medicului Ionuț Leahu, se adresează pacienților care nu mai au dinți, pacienților care au dinți irecuperabili și care nu mai pot susține o lucrare fixă, precum și purtătorilor de proteze dentare mobile. ,,În momentul în care ne adresăm pacienților care au pierdut mare parte din dinți sau nu mai au niciun dinte de foarte mulți ani și poartă niște proteze dentare mobile, care provoacă un disconfort general pacientului, este foarte important să îl asigurăm că există soluții ce îl pot ajuta să aibă din nou dinți ficși și o viață normală”, explică Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog și CEO al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore” presupune o singură intervenție chirurgicală în cadrul căreia sunt rezolvate toate problemele de la nivelul osului, sunt realizate extracțiile dentare necesare, se realizează augumentarea osoasă, dacă este cazul, și sunt inserate implanturile dentare. A doua zi, pacientul primește o lucrare fixă provizorie. În cadrul primei consultații de specialitate,  pacientul stabilește împreună cu medicul care este cea mai potrivită soluție pentru afecțiunile sale dentare și primește toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament recomandat.

Intervențiile de refacere completă a danturii din cadrul clinicii de stomatologie din Pitești se realizează cu ajutorul unei echipe multidisciplinare. Astfel, siguranța obținerii rezultatului dorit este garantată de echipa de medici specialiști formată din: un medic specializat ATI, un chirurg maxilo-facial, un medic implantolog și un medic protetician.

,,Obiectivul nostru este să tratăm cât mai mulți pacienți și să îi ajutăm să se bucure de o dantură sănătoasă și frumoasă. Ne dorim să oferim pacientului o soluție pe viață și facem tot posibilul să îi oferim o experiență excepțională în cabinetul stomatologic, de aceea suntem alături de el pe tot parcursul tratamentului și îi oferim încredere și suport moral. Ne dorim să transformăm procedura de refacere completă a danturii în ceva normal și accesibil. Acest lucru înseamnă, de fapt, democratizarea serviciilor stomatologice atunci când vine vorba despre implantologie avansată, astfel încât să fie disponibilă atât pentru medici, cât și pentru pacienți”, explică Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog și CEO al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Care sunt avantajele sistemului ,,Dinți ficși în 24 de ore?

Fie că vorbim despre înlocuirea unui singur dinte, fie că vorbim despre refacerea întregii danturi implanturile dentare reprezintă cea mai sigură opțiune de înlocuire a dinților lipsă. Pe lângă recăpătarea sănătății, a frumuseții danturii și a încrederii în propria persoană, odată ce alegi să îți refaci dantura la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești beneficiezi și de următoarele avantaje:

– Nu există costuri ascunse. Cunoști de la bun început cât va costa întreaga procedură și îți poți planifica în detaliu cheltuielile aferente;

– Timpul de execuție este unul foarte scurt, de doar 24 de ore. Astfel, economisești timp prețios;

– Refacerea este una mult mai rapidă, datorită tehnologiei moderne utilizate;

– Îți poți relua rapid activitățile zilnice și poți avea din nou o dietă fără restricții;

– Rata de succes a implantului dentar este de 100%;

Sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore” de la Dr. Leahu poate fi o soluție potrivită pentru toți cei care își doresc o dantură cu ajutorul căreia pot mânca orice și pot zâmbi cu încredere. Chiar și pacienții care suferă de diabet pot trece printr-o astfel de intervenție stomatologică, dacă boala este controlată și dacă tratamentul recomandat de către medic este respectat. Echipa de medici specialiști a Clinicilor Dentare Dr. Leahu este prezentă de 3 ani în Pitești și este întotdeauna gata să te ajute să tratezi orice tip de problemă dentară și să dobândești sănătatea reală.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Antonescu Nicolae spune:

    Doresc să știu cât mar costa o lucrare totală fixă in partea de sus,pe viitor.Va pot trimite radiografia.Eu am o lucrare fixă mai veche și doresc o proteză fixă daca se poate și dacă va suporta organismul.Unde vă pot trimite mail-ul cu radiografia să vă faceți o idee.Multumesc Antonescu 0722960782 Pitești

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3