NOR CURIER 930X122

restricții

DRUMURI DIN ARGEŞ, CU RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE

Compania Naţională pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a finalizat lucrările de reabilitare a drumului Piteşti – Râmnicu Vâlcea, iar acum nu mai sunt restricţii de circulaţie pe acest traseu. Însă mai sunt rute pe care sunt restricţii.

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Astfel, pe DN73C, în judeţele Argeş şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş – Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

De asemenea, în judeţul Argeş, pe DN67B Piteşti – Drăgăşani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Piteşti, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone, din cauza unui pod avariat de o viitură.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3