EcoMoto 930×122

admitere

COLEGIUL_BRATIANU_DEGRADAT_5

DUEL DE LA DISTANŢĂ ÎNTRE COLEGIILE „BRĂTIANU” ŞI „ZINCA”. AFLĂ CINE A CÂŞTIGAT!

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a făcut astăzi public un top al unităţilor liceale din ţară în funcţie de mediile de admitere din acest an.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Piteşti ocupă locul 13, cu ultima medie de admitere 9,76 la specializarea „Matematică-informatică”. Colegiul Naţional „Zinca Golescu” se află de abia pe locul 27, cu ultima medie de admitere 9,69 tot la „Matematică-informatică”.

Pe primele două locuri se află Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova, care la specializarea „Matematică-informatică” a înregistrat media 9,90 ca ultimă medie de admitere, iar la specializarea „Ştiinţele naturii” a avut ultima medie de admitere 9,88. Podiumul este completat de Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti, cu ultima medie de admitere 9,87.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

Rezultatele au fost date publicităţii de Ministerul Educației într-un raport cu date statistice referitoare la admiterea în licee 2015. Amintim ca luni, 14 iulie, a avut loc prima repartizare computerizată la liceu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3