NOR CURIER 930X122

consilier local

DUMITRU TUDOSOIU PREDĂ DIN NOU. A REVENIT LA “BRĂTIANU” SIMULTAN CU PRELUAREA UNUI NOU MANDAT DE CONSILIER LOCAL

Dumitru Tudosoiu s-a reîntors la catedră. „Am redevenit consilier local și profesor la Brătianu!”, spune fostul inspector general și ex-viceprimar al Piteștiului, care se regăsește în noul CL, învestit astăzi.
„Am depus, astăzi, jurământul de consilier local în cadrul Consiliului Local Pitești.
Într-un astfel de moment mă simt emoționat, însă, extrem de onorat. Cea mai mare satisfacție pentru mine este aceea de a lucra în folosul piteștenilor.
În altă ordine de idei, tot astăzi, se încheie și perioada petrecută în funcția de viceprimar al Piteștiului. Pe această cale, pentru această perioadă, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor care m-au sprijinit în exercitarea funcției.
Îmi doresc să putem conlucra împreună și pe viitor, iar prin unitate, solidaritate și implicare să depășim toată obstacolele.
Așa să ne ajute, Dumnezeu!” a scris Dumitru Tudosoiu pe pagina sa de Facebook.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bujie spune:

    Ce cunostinte are un profesor de sport despre administrarea unui oras? Ce consiliere poate oferi avand in vedere experienta in… ce!?
    Daca acestia sunt „consilierii” Pitestiului intelegem de ce orasul este in Evul Mediu…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90