New Profesional Consult 930 x 122

mandat

DUŞI LA PUŞCĂRIE CU MASCAŢII

Duşi la puşcărie cu mascaţii. În acest weekend trei bărbaţi din Argeş au fost încarceraţi în Penitenciarul Mioveni (foto), fiind „săltaţi” cu mascaţii de la domiciliile lor.

Citiți și: Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale și poliţiştii din comuna Leordeni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Argeş („mascații”), au pus ieri în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de Judecătoria Topoloveni pe numele a doi bărbaţi, de 45 și, respectiv, de 48 de ani, din comuna argeşeană Teiu.

Cei doi au fost condamnaţi la 3 ani şi 6 luni, respectiv la 3 ani şi 3 luni de închisoare pentru furt calificat şi şantaj și, al doilea, pentru favorizarea infractorului.

Citiți și: Victorina Bora este noul antrenor al echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012!

De asemenea, tot cu sprijinul „mascaților”, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale și poliţiştii din comuna Slobozia au pus astăzi în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Costeşti pe numele unui bărbat de 32 de ani din comuna Slobozia. Bărbatul a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis auto.

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

SMART KIDS 570×90