Donaris 930 x 122

dumitru tudosoiu

E OFICIAL! LISTA CARE A PROVOCAT AVERTISMENTUL ȘOC PENTRU PROFESORI

E oficial! Lista care a provocat avertismentul șoc pentru profesori. Pregătirile pentru începerea noului an şcolar 2017-2018 intră în linie dreaptă și în Argeş.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu (foto), are lista oficială cu datele statistice referitoare la populația școlară din Argeș pentru noul an de învățământ.

În ciclul preşcolar vor fi 15.761 de copii, în cel primar 27.883 de elevi, în ciclul gimnazial 22.066, iar în cel liceal în clasa a IX-a doar 4.788, la care se adaugă elevii din învăţământul profesional, de artă şi sportiv.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

Amintim că în contextul în care după examenul de Evaluare Naţională în Argeș s-au format mai puţine clase a IX-a decât ar fi fost normal, Dumitru Tudosoiu a avertizat zilele trecute că va începe o perioadă de „restrângere urgentă de activitate”.

„Nu vreau să sperii pe nimeni, dar s-ar putea să avem profesori şomeri! Sunt probleme în special în Piteşti, Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel.”, a fost anunțul șoc al inspectorului școlar general al județului Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3