SPALATORIE MURAY  930×122

dumitru tudosoiu

E OFICIAL! LISTA CARE A PROVOCAT AVERTISMENTUL ȘOC PENTRU PROFESORI

E oficial! Lista care a provocat avertismentul șoc pentru profesori. Pregătirile pentru începerea noului an şcolar 2017-2018 intră în linie dreaptă și în Argeş.

Citiți și: O învățătoare scandalizează. Sfaturi HALUCINANTE pentru elevi!

Inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu (foto), are lista oficială cu datele statistice referitoare la populația școlară din Argeș pentru noul an de învățământ.

În ciclul preşcolar vor fi 15.761 de copii, în cel primar 27.883 de elevi, în ciclul gimnazial 22.066, iar în cel liceal în clasa a IX-a doar 4.788, la care se adaugă elevii din învăţământul profesional, de artă şi sportiv.

Citiți și: Vești bune. Elevii vor primi și în acest an tichete în valoare de 500 de lei

Amintim că în contextul în care după examenul de Evaluare Naţională în Argeș s-au format mai puţine clase a IX-a decât ar fi fost normal, Dumitru Tudosoiu a avertizat zilele trecute că va începe o perioadă de „restrângere urgentă de activitate”.

„Nu vreau să sperii pe nimeni, dar s-ar putea să avem profesori şomeri! Sunt probleme în special în Piteşti, Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel.”, a fost anunțul șoc al inspectorului școlar general al județului Argeș.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90