SMART KIDS 930X122

bani

E OFICIAL: PĂRINȚII PRIMESC 2.500 DE LEI PENTRU FIECARE NOU-NĂSCUT

E oficial: Părinții primesc 2.500 de lei pentru fiecare nou-născut. În urma unui proiect aprobat astăzi, familiile din București vor primi un stimulent financiar în valoare de 2.500 de lei pentru fiecare nou-născut.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Banii vor fi acordați de Direcția Generală de Asistență Socială a municipiului București din cadrul Primăriei Capitalei. Pentru a beneficia de acest stimulent, trebuie îndeplinite următoarele reguli: cel puțin unul dintre părinți să aibă domiciliul sau reședința în București, iar copilul să se fi născut într-una dintre maternitățile din Capitală.

Un astfel de stimulent financiar ar trebui acordat în cât mai multe orașe din țară. Din fericire, există cazuri în care se mai alocă sume de bani pentru susținerea tinerilor familii.

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

Când va exista și în Pitești un astfel de proiect? Municipalitatea ar trebui să vină și în ajutorul părinților de nou-născuți din Pitești. (Sursă: ziare.com) (Titlul și editarea. ePitești.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90