EcoMoto 930×122

campionat mondial de robotică

Echipa de robotică ,,ARRA” din Pitești reprezintă România la Campionatul Mondial

Echipa de robotică ,,ARRA” din Pitești reprezintă România la Campionatul Mondial

Citiți și: Elevii piteșteni, succes internațional! Echipa de Robotică ARRA a impresionat în SUA

Performanță uriașă pentru echipa de robotică ARRA!

Echipa de robotică ARRA, din Pitești, va reprezenta România la Campionatul Mondial de Robotică din SUA.

Citiți și: Echipa de robotică a Colegiului Zinca Golescu s-a întors câștigătoare acasă de la o super competiție!

În perioada 17-20 aprilie 2024, echipa de robotică din Pitești va duce România la unul dintre cele mai mari evenimente internaționale de robotică pentru copii: FIRST® Championship Houston, USA.

La acest campionat vor participa peste 100 de echipe din toată lumea.

Astfel, echipa de robotică ARRA va concura cu cele mai bune echipe calificate din peste 50 de țări.

Membrii echipei de robotică ARRA sunt:

– Laura Ionescu,

– Matei Dumitrescu,

– Ilinca Tolos,

– Victor Coaca,

– Clara Curea,

– Tudor Dumitru.

Ei sunt Campionii României la concursul educațional FIRST® LEGO® League România 2024 (sezonul MASTERPIECE).

,,Invitația de a concura pentru țara noastră este o mare onoare și bucurie, dar în același timp o responsabilitate.”, spune echipa.

Echipa de robotică ,,ARRA” din Pitești reprezintă România la Campionatul Mondial

Premiul de „Campioni” este cel mai prestigios obținut în cadrul competiției educaționale și se acordă echipei care întruchipează experiența FIRST® LEGO® League prin însușirea pe deplin a valorilor fundamentale FIRST®, atingând standarde de excelență atât la proiectul de inovare, la prezentările echipei cât și la performanța robotului.

FIRST® LEGO® League este un program dedicat copiilor și tinerilor (4 – 16 ani).

Scopul acestui program este introducerea copiilor în lumea fascinantă a științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM), printr-o abordare practică, distractivă și captivantă.

Participanții la FIRST® LEGO® League dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor din lumea reală în cadrul unui program global de robotică, ce îi ghidează și ajută pe elevii și profesorii de astăzi să construiască împreună un viitor mai bun.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Alin spune:

    Echipa ARRA, din Pitești, va reprezenta România la cel mai mare eveniment internațional de robotică pentru copii: Campionatul Mondial de Robotica FIRST® Championship Houston, USA în perioada 17 – 20 aprilie 2024.
    Invitația de a concura pentru țara noastră este o mare onoare și bucurie, dar în același timp o responsabilitate. La acest campionat vor participa peste 200 de echipe din toată lumea.
    Membrii echipei ARRA sunt: Laura Ionescu, Matei Dumitrescu, Ilinca Tolos, Victor Coaca, Clara Curea și Tudor Dumitru și sunt elevi ai mai multor școli din Pitești. Antrenori: Alin Dinca si Mihai Popescu, Asociatia ARRA PRO EDUCATIE IT.
    Sunt copii din Pitesti, cu varstele cuprinse intre 14 si 16 ani si dupa multi ani muncă au un palmares impresionant: Campionii României FIRST® LEGO® League România 2021 (sezonul RePLAY), CORE VALUES AWARD Houston, USA 2022, Campionii României FIRST® LEGO® League România 2023 (sezonul SUPERPOWERED), CHAMPION AWARD 4th Place Marrakesh 2023 și Campionii României FIRST® LEGO® League România 2024 (sezonul MASTERPIECE).
    Succes!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90