EcoMoto 930×122

ramada

100 de locuri de munca la cel mai luxos hotel din Pitesti

Investiţia de 15 milioane de euro, primul hotel de patru stele superior din Piteşti, este aproape gata. Astfel că, pentru a-şi primi oaspeţii cât mai bine, de la 1 iunie, când se va deschide, luna aceasta vor fi scoase la concurs şi mai multe posturi.

Mai precis, în jur de 100 de piteşteni sau argeşeni şi-ar putea găsi un loc de muncă la cel mai luxos hotel din Argeş, Ramada, de pe Calea Bucureşti. Viitorii angajaţi vor lua parte la traininguri în primele două săptămâni. Anunţurile vor fi postate pe site-urile specializate

Anunţurile de ocupare a celor 100 de posturi vor fi făcute publice şi în presă, dar şi pe site-urile specializate. Posturile vacante sunt de chelneri, barmani, bucătari, ajutor de bucătar, asistent manager, cameriste, recepţioneri. CV-urile pot fi trimise deja la adresa hotelului de pe Calea Bucureşti.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3