930×122 CAPRA 5

    daniel-constantin3

    5 miliarde de euro, bani europeni în agricultura românească

    La sfârșitul lunii trecute, totalul fondurilor europene nerambursabile atrase în agricultura românească a ajuns la 5 miliarde de euro. Este vorba de suma atrasă din anul 2007 încoace.

    Față de începutul anului în curs, creșterea este de 13%. Cei mai mulți bani europeni au fost atrași pe măsura 322, pentru renovarea și dezvoltarea satelor și pentru îmbunătățirea serviciilor de bază pentru economia și populația rurală (1, 1 miliarde de euro).

    Ministerul Agriculturii, condus de piteșteanul Daniel Constantin, și-a propus ca până la finele exercițiului financiar 2007-2013 în agricultura românească să ajungă toți cei 9 miliarde de euro pe care țara noastră îi are la dispoziție pentru această ramură a economiei în perioada menționată.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3