EcoMoto 930×122

    petrochimie

    Active ale Arpechim, preluate de Oltchim

    Mai multe active de pe platforma petrochimă de la Arpechim au fost preluate de Oltchim, printr-un contract de achiziție semnat marți cu acționarul majoritar OMV Petrom.

    Activele sunt:

     

    # rampe de încărcare/descărcare materii prime şi produse finite

    # 14 rezervoare de materii prime şi produse finite

    # căi ferate uzinale care deservesc aceste rampe;

    # staţia de spălare cisterne şi cîntar CFI;

    # reţelele supraterane şi subternane care deservesc aceste active;

    # terenul aferent în suprafaţă de circa 240.000 mp;

    Aceste active deservesc unitatea de petrochimie situată pe platforma Arpechim Piteşti, preluată de către Oltchim S.A. de la OMV Petrom S.A. în luna noiembrie 2010. Odată cu activele respective vor fi preluaţi de către Oltchim S.A., în condiţiile legii, și un număr de 26 de salariaţi ai OMV Petrom S.A. care îşi desfăşoară în acest moment activitatea în cadrul respectivelor active. Această achiziţie reprezintă o etapă suplimentară în strategia de integrare a fluxurilor de producţie ale Oltchim S.A., contribuie la stabilitatea sistemelor de aprovizionare cu materii prime şi la îmbunătăţirea capacităţii de depozitare şi vînzare a produselor finite.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90