Donaris 930 x 122

    roibuoltchim

    Acuzatii de spionaj in jurul petrochimiei Arpechim

    Scandal cu acuzatii de spionaj in jurul petrochimiei de la Arpechim! Constantin Roibu, managerul combinatului Oltchim care a preluat anul trecut petrochimia face acuzatii grave la adresa actionarilor minoritari de la PCC SE care, sustine el, au incercat sa blocheze activitatea si preluarea instalatiilor de la Pitesti pentru a putea desfasura activitati similare in strainatate.

    „Reprezentantii PCC isi continua campania agresiva prin care mint, dezinformeaza si manipuleaza, fiind disperati ca, desi au folosit toate parghiile pentru blocarea activitatii Oltchim SA, in scopul reducerii valorii companiei si cumpararea acesteia pe un pret derizoriu, am reusit sa mentinem Oltchim in functiune si chiar sa realizam profit in ultimele luni.

    Acest lucru ii nemultumeste si chiar ii duce la disperare pe cei de la PCC, deoarece functionarea pe profit va duce in mod sigur la cresterea valorii de piata a actiunilor pe bursa, in conditiile in care PCC si-a facut publica intentia de a cumpara pachetul majoritar de actiuni de la statul roman.

    Eforturile pe care reprezentantii PCC le fac pentru a ma compromite, fabricandu-mi un dosar la DNA, incercand sa imi pateze numele si sa imi distruga reputatia, au ca scop subminarea increderii partenerilor Oltchim si stoparea acordarii de finantari si sprijin pentru functionarea companiei.

    Se vede clar ca specializarile celor de la PCC in fostele structuri ale securitatii poloneze au fost dezinformarea si manipularea, deoarece toate articolele la care acestia fac referire in plangerea lor penala la DNA au fost comandate si finantate de PCC”, a afirmat managerul Oltchim, Constantin Roibu, intr-un amplu comunicat de presa preluat de Bursa.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90