930×122 CAPRA 5

    SIGLA_RENAULT

    Afacerile Renault în România bat spre 4 miliarde de euro!

    Cifra de afaceri a Group Renault România a crescut la 3,92 de miliarde de euro, potrivit datelor companiei. Avansul a fost doar încetinit, nu şi oprit de scăderea cifrei de afaceri a Automobile Dacia.

    Astfel, dacă în 2012 celelalte activităţi ale Renault în România reprezentau aproape 1,1 miliarde de euro, în 2011 acestea erau de 0,8 miliarde de euro, creşterea fiind susţinută de activitatea centrului de inginerie, Renault Technologie Roumanie, dar şi de producţia de motoare şi cutii de viteze. Cifra de afaceri a Grupului Renault în România include atât producţia auto la Automobile Dacia și divizia de vânzări Renault Commercial Roumanie, cât şi diviziile care produc cutii de viteze, motoare, cea de logistică, transporturi şi alte componente, fără a lua în calcul operaţiunile interne între societăţi.

    Spre comparaţie, cea mai mare companie din România este OMV-Petrom, care a rulat anul trecut 5,33 de miliarde de euro.

    Automobile Dacia, cu o cifră de afaceri de 2,85 de miliarde de euro anul trecut, reprezintă cea mai mare parte din businessul francezilor pe piaţa locală, business care, însă, a scăzut cu 8% faţă de nivelul record de 3,1 miliarde de euro atins în 2011.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3