930×122 CAPRA 5

    dacia-duster-van-conversion-2

    Angajari la Poiana Lacului

    Se mai fac si angajari in Arges, nu doar se dau oamenii afara. Ca de obicei, portdrapelul economiei argesene, industria auto, ofera si cele mai multe oportunitati pe piata atat de contractata, totusi, a fortei de munca.

     

    In ciuda problemelor generate de criza economica si financiara, iata ca mai sunt si vesti bune de pe piata muncii din Arges. Aceste vesti bune vin tot din industria legata de constructia de masini, domeniu dominant in judetul nostru si care asigura o pondere importanta in exporturile tarii.

    Astfel, firma Spumotim din Timisoara a angajat 100 de oameni la fabrica din Arges care produce pentru SC Automobile Dacia SA componente auto. Producatorul de spume poliuretanice Spumotim din Timisoara a anuntat finalizarea fabricii de la Poiana Lacului, aici urmând sa fie realizate toate produsele pentru Dacia.

    Constructia fabricii a inceput in acest an si reprezinta o incercare a firmei timisene de a se apropia cat mai mult de cea mai importanta zona industriala auto a tarii. Angajarile este posibil sa continue daca volumul comenzilor va creste, existand premise in acest sens o data cu cresterea numarului de comenzi pentru Dacia pe pietele din Europa de Vest.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90