NOR CURIER 930X122

sedinta_cj

Apa Arges deleaga gestiunea catre Apa Canal 2000

In sedinta de miercuri va fi aprobata  participarea Consiliul Judetean Arges la capitalul social al S.C. Apa-Canal 2000 S.A. Pitesti cu 157.850 lei, reprezentand 1453 actiuni si 143.500 lei, reprezentand prima de emisiune. Varsarea capitalului social se va face in trimestrul III al anului, dupa rectificarea bugetara. SC Apa Canal a fost declarata Operator Regional in A.D.I.A. pentru realizarea in comun a actiunii de accesare a Programului Operational de Mediu, axa prioritara 1 pentru apa si canalizare.

In Adunarea generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges (A.D.I.A.) din martie 26.03.2010, si in A.G.A. a Apa Canal din aprilie, s-a stabilit si cooptarea ca actionari ai societatii a membrilor A.D.I.A. cuprinsi in „Lista prioritara de investitii” din Master Planul pentru modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata din Arges  pentru indeplinirea conditionalitatilor de eligibilitate pentru proiectul POS Mediu in valoare de 100 milioane euro.

Apa Canal 2000, operator unic
In aceeasi sedinta, se va aproba si delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu apa si canalizare al judetului Arges catre S.C. Apa Canal. Cntractul se va incheia intre judetul Arges, prin C.J. Arges, Pitesti, Stefanesti, Topoloveni, Costesti, Albota, Bascov, Barla, Bradu, Buzoesti, Cateasca, Maracineni, Merisani, Mosoaia, Rucar, Stalpeni,Titesti si S.C. Apa Canal 2000 S.A. De asemenea, va fi aprobata lista bunurilor care vor fi concesionate prin contractul de delegare catre societatea condusa de Gelu Mujea. In sedinta de luna trecuta, C.J. Arges a decis majorarea capitalului S.C. Apa Arges cu 700.000 lei pentru predarea serviciului catre operatorul unic la nivel judetean – Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Arges (A.D.I.A.) – fara restante. {loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3