930×122 CAPRA 5

    roibuoltchim

    Apreciere inexplicabila a actiunilor „Oltchim”

    Apreciere inexplicabila la Bursa pentru „Oltchim” Ramnicu Valcea. Cel putin, asa cred brokerii care spun ca nu exista motive care sa determine o crestere a valorii la bursa a combinatului care a a preluat petrochimia de la Pitesti in urma cu mai bine de un an.

    Aprecierea actiunilor combinatului „Oltchim” Ramnicu Valcea, „patronul” petrochimiei de la Pitesti, i-a facut pe unii brokeri sa priveasca trendul cu circumspectie. Actiunile „Oltchim” s-au apreciat cu 15%, joia trecuta.

    „Nu exista o justificare data de vreun comunicat al companiei Oltchim pentru cresterea actiunilor OLT de joi si nici nu am cunostinta de vreun eveniment special care sa determine cresterea actiunilor cu 15%.

    Cel mai probabil a fost vorba despre miscari speculative pe mai multi emitenti din domeniul industriei chimice, acestia inregistrand aprecieri considerabile in ultimele sedinte”, a declarat Gabriel Aldea, de la „Intercapital Invest”.

    Pe de alta parte, Constantin Roibu, presedintele-director general al „Oltchim”, a spus ca nu a avut loc niciun eveniment notabil in viata societatii care ar fi putut declansa cresterea actiunilor si ca probabil compania a devenit atractiva pentru investitori.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90