NOR CURIER 930X122

    bani_numaratoare

    Argesenii, datori vanduti la banci

    Lipsa banilor da mari batai de cap persoanelor fizice, dar si celor juridice din Arges. Astfel, afectati fiind de criza economica, argesenii au din ce in ce mai mari probleme in a-si achita ratele la creditele contractate la banci.

    Conform ultimelor date furnizate de Banca Nationala a României, restantele argesenilor la banci au crescut in luna iunie fata de luna mai cu nu mai putin de 25 de milioane de lei!

    Cele mai mari datorii se inregistreaza la creditele in lei. In luna mai a anului in curs, restantele argesenilor la creditele contractate in lei erau de 183,5 milioane de lei, pentru ca in iunie sa ajunga la 198,4 milioane de lei. In ceea ce priveste creditele in valuta, valoarea acestora a crescut de la 163,9 milioane de lei (in echivalent) la 174,9 milioane de lei.

    Fata de luna iunie a anului 2009, restantele au crescut de peste 3 ori, valoarea acestora totala fiind anul trecut in iunie de doar 139 de milioane de lei (si in lei, si in valuta).

    Practic, de la debutul crizei economice si pâna in prezent valoarea restantelor argesenilor la banci a crescut lunar, oamenii având de la luna la luna din ce in ce mai mari dificultati in a-si respecta obligatiile contractuale.

    {loadposition inside}

     

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3