930 x122 grota rece

companii

Argeșul, pe podiumul economiei naționale!

Argeșul, pe podiumul economiei naționale!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Județul Argeș a urcat pe locul trei la nivel național din punct de vedere al cifrei de afaceri a companiilor care își desfășoară activitatea aici.

Asta rezultă din Top 1.000 cele mai mari companii din România – noul tool interactiv al Ziarului Financiar Corporate.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

După numărul de companii din top 1.000 prezente în fiecare judeţ, Bucureştiul conduce detaşat, urmat de Ilfov, Timiş, Braşov şi Cluj.

Dar după cifra de afaceri a companiilor, top cinci se schimbă.

Conform sursei citate, Bucureştiul şi Ilfovul domină şi aici, cu 54% din total, dar pe locul trei urcă Argeşul, „un judeţ tractat la propiu de locomotiva Dacia, un judeţ unde cele 30 de companii care sunt şi în top 1.000 reprezintă 66% din cifra de afaceri totală din judeţ”.

Dintre cele 30 de firme mari ale Argeşului, cel puţin jumătate sunt active în producţia de componente sau subansamble auto.

Iar pe lângă acestea mai sunt şi firme de transport sau logistică legate de Dacia şi de furnizorii ei.

Detalii, AICI – Top 1.000 cele mai mari companii din România – noul tool interactiv pentru abonaţii ZF Corporate. Ce aflu azi? Argeş, Timiş sau Cluj? Care este al treilea judeţ din business după regiunea Bucureşti-Ilfov. Răspunsul este de astăzi la un singur click distanţă prin intermediul noului tool Top 1.000 interactiv dedicat exclusiv abonaţilor ZF Corporate.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • pcc spune:

    buna gluma, o mizerie de judet..

  • Ursu spune:

    😉bună gluma! Daca nu ar fi uzina Dacia, Argesul ar fi egalul vasluiului si teleormanului.in judetu arges sant numai firme de 2 lei, 99% predomina salariu minim

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90