930×122 CAPRA 5

daniel-constantin3

Brand de țară pentru produsele alimentare românești

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a vorbit astăzi în Sibiu despre ofensiva pentru recâștigarea pieței naționale de către produsele alimentare românești. În acest scop, în curând, în cel mult o lună și jumătate, va fi introdus conceptul de brand de țară pentru produsele autohtone.

Astfel, produsele fabricate în România vor fi comercializate în magazine în standuri special branduite.

„Acele standuri din hipermarketuri vor fi branduite cu acest nou concept, mult mai vizibil. Am constatat că oamenii apreciază în momentul în care găsesc în hipermarketurile din România produse româneşti, mai ales atunci când ele sunt evidenţiate mai bine decât sunt în momentul de faţă. Obiectivul nostru este de a creşte procentul de produse româneşti care se găsesc pe piaţa românească. Vrem să ne recâştigăm piaţa naţională! Pe zona de legume-fructe, în hipermarketuri avem în acest moment doar 40-45% produse româneşti, restul fiind import. Credem că şi acest brand poate să ducă la vânzări mai mari de produse româneşti”, a declarat ministrul Agriculturii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3