EcoMoto 930×122

    euro-bani-publimedia-shutterstock

    Bătaie de joc la Ministerul Finanțelor? Sau super eficiență???

    Conform site-ului www.mfinante.ro, în această dimineață, la ora 8:30, s-a deschis sesiunea de depunere a cererilor de acord de finanțare pentru ajutorul de minimis.

    După doar câteva zeci de secunde, site-ul s-a blocat, iar unii dintre cei interesați (câteva mii de agenți economici, din sursele noastre) nu au mai putut să se înscrie! Vestita sesiune a durat fix 5 minute și 54 de secunde! Un alt element care surprinde este acela că înscrierea primei firme în sesiunea respectivă a durat 48 de secunde!!!

    Guvernul a alocat pentru acest an o sumă de 500 de milioane de lei pentru acordarea de ajutoare de minimis pentru investiţii realizate de întreprinderi mici şi mijlocii, valoarea ajutorului putând ajunge până la 200.000 de euro.

    Pe cei care au întâmpinat greutăți la înscriere în această sesiune îi rugăm să ne comunice experiențele prin care au trecut.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3