NOR CURIER 930X122

dacia

BURSĂ DE STUDII ȘI MASĂ DE PRÂNZ PENTRU ELEVII CARE VOR FACE PRACTICĂ LA DACIA

După cum v-am informat, reprezentanți de la Automobile Dacia, Primăria Mioveni și Inspectoratul Școlar Argeș au semnat ieri la Palatul Victoria un protocol de colaborare pentru înfiinţarea şi susţinerea funcţionării la Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini Mioveni a două clase de învăţământ profesional pentru calificarea profesională sculer-matriţer, începând din anul şcolar 2014-2015.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Inspectoratul Școlar vine astăzi cu detalii. Potrivit sursei citate, anii de absolvire vor fi 2016 (clasa a X-a) și 2017 (clasa a IX-a). Obligaţia de a înfiinţa clasele le revine Inspectoratului Școlar Argeş şi Primăriei Mioveni, în timp ce Automobile Dacia se va implica în pregătirea practică a elevilor, în pregătirea personalului calificat şi în asigurarea echipamentului adecvat specializării, precum și a mesei de prânz şi a transportului elevilor. Conform Inspectoratului Școlar, Automobile Dacia va pune la dispoziţie şi o bursă de studii în valoare de 200 de lei net lunar. Condiţiile pe care vor trebui să le îndeplinească elevii pentru a obține bursa sunt următoarele: să aibă o prezenţă la cursuri de cel puțin 95% și media generală de minimum 7, să nu aibă abateri disciplinare şi să fie apţi din punct de vedere medical.

Despre evenimentul de ieri de la Guvern puteți citi aici: http://epitesti.ro/economic-2/vezi-ce-cadou-primit-ponta-de-la-primarul-mioveniului/.

Citiți și: Vești proaste! Anunțul a fost făcut

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3