NOR CURIER 930X122

    caPITESTI

    C&A la Pitesti

    În ultima perioadă, se zvoneşte că iubitorii produselor vestimentare de calitate, dar la preţuri accesibile, vor avea un nou loc de shopping în incinta Euromall.

    După cum se vorbeşte în mediul de afaceri, retailerul de articole vestimentare fondat în Germania, C&A îşi amenajează deja noul sediu la parterul complexului comercial Euromall Piteşti. Magazinul sub brandul C&A va ocupa, la parterul centrului comercial, un spaţiu foarte generos, de aproximativ 1200 mp, unde vor fi expuse articole pentru toate vârstele şi gusturile.

    Galeria de clienţi a mall-ului începe să se îmbogăţească. După ce Only şi-a deschis reprezentanţă în Euromall, acum urmează C&A – o marcă mult aşteptată de piteşteni şi, din câte se vorbeşte, vor mai fi şi alte surprize.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90