930×122 CAPRA 5

    Carrefour, Auchan şi Kaufland dau raportul la Primărie

    Vineri, 15 martie, este sărbătorită Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor. Evenimentul va fi marcat şi de Primăria Piteşti printr-un seminar privind respectarea acestor drepturi, la care au fost invitaţi să participe şi reprezentanţii celor mai importante reţele de retail din judeţ.

    La şedinţa care începe la ora 11 la Primărie vor fi prezenţi reprezentanţi de la Carrefour, Auchan, Kaufland, Real, Lidl, Penny, Profit, dar şi de la Mr. Bricolage, Bricostore, Obi şi Practiker.

    De asemenea, sunt aşteptaţi membri ai Consiliului Consultativ pentru Protecţia Consumatorilor de la nivelul municipiului Piteşti, precum şi de la DSV, DSP, Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor şi de la alte instituţii similare.

    Obiectivul principal al întâlnirii este acela de promovare a drepturilor pe care clienţii magazinelor amintite mai sus le au.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3