EcoMoto 930×122

    duster1

    Cat costa Dacia Duster la second hand

    Au aparut primele Dacia Duster la mana a doua. Cel mai mic preţ afişat pentru un Duster este de 8.900 de euro brut, maşina fiind neînmatriculată (deci adăugaţi şa valoarea taxei de poluare).

    Autoturismul, scos la vânzare de o firmă din Odorheiu Secuiesc, are 421 km rulaţi, are doar tracţiune faţă, şi este echipată cu un motor pe benzină de 1,6 litri şi 110 cai, euro 4.

    Următorul preţ pentru solicitat pentru un Duster, din cele cinci oferte disponibile pe autovit.ro. este de 9.950 de euro net, maşina fiind vândută de un proprietar din Iaşi. Autoturismul, dotat şi el doar cu tracţiune faţă, este înmatriculat în noiembrie 2010, are un rulaj de 980 km şi are acelaşi motor, 1,6 16 V pe benzină. Printre dotările opţionale, merită menţionat ESP.

    Cel mai mare preţ solicitat pentru un Duster este de 17.940 de euro brut, maşina fiind vândută de o firmă din Alexandria, jud. Teleorman. Maşina este de fapt nouă (doar 5 km rulaţi) şi este înmatriculată. Este vorba despre o Dacie Duster cu tracţiune intergrală, motor diesel de 1,5 litri şi 110 cai, norma euro 5 şi cu destule dotări opţionale: ESP, volan îmbrăcat în piele, airbaguri laterale, etc.

    Sursa: realitatea.net

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90