930×122 CAPRA 5

dacia

CE UŞURARE! AFLĂ CE I-A SPUS CONDUCEREA UZINEI DACIA LUI GEREA!

Andrei Gerea, deputat de Piteşti al PNL, a făcut astăzi prima sa vizită oficială în Argeș în calitate de ministru al Economiei.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Gerea a fost la uzina „Automobile Dacia” din Mioveni și pe platforma Arpechim de la Bradu (de lângă Pitești) și a participat la o conferință de presă la USL Argeș (foto), după care a plecat spre Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Prima oprire în Argeș a ministrului Economiei a fost la „Dacia”, acolo unde s-a întâlnit cu directorul general Nicolas Maure. „Am vrut să aflu direct care sunt problemele cu care se confruntă Dacia şi cum putem noi sprijini acest important producător de autoturisme”, a spus Andrei Gerea. Conducerea uzinei i-a cerut ministrului ca valoarea tichetelor din programul Rabla să fie mai mare și numărul tichetelor să crească, astfel încât să sporească şi numărul de maşini noi cumpărate de români. O a doua problemă vizează sufocarea pieţei cu maşini second-hand, „Dacia” solicitând măsuri pentru protejarea producătorilor interni.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

„Poate că cea mai importantă veste este aceea că francezii de la Renault nu au de gând să mute vreo facilitate sau linie de producţie din România! Dacia este a doua mare uzină a Grupului şi francezii doresc să rămână în România”, a precizat Andrei Gerea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90