New Profesional Consult 930 x 122

furnizor regal

CELEBRĂ FABRICĂ DIN ARGEȘ, SUCCES DE PRESTIGIU

Celebră fabrică din Argeș, succes de prestigiu. Majestatea Sa Margareta a acordat certificatul de Furnizor Regal unui număr de șaisprezece companii și personalități din domeniul privat. Sunt primele numiri de Furnizori ai Familiei Regale a României semnate în numele Majestății Sale.

Printre companiile, meșteșugarii și prestatorii de servicii care au primit o prelungire pentru încă trei ani a calității de Furnizor Regal se numără și Sonimpex Topoloveni, din județul Argeș.

“Casa Regală a reconfirmat statutul de Furnizor pentru Sonimpex Topoloveni.

Recunoașterea înaltei calități a alimentelor funcționale Topoloveni și Topoloveana a început în anul 2010, iar la fiecare trei ani s-a reactualizat acest Titlu, care înnobilează pe orice furnizor și îl obligă să păstreze această calitate pentru produsele sau serviciile pe care le oferă.”, precizează Sonimpex Topoloveni.

Sonimpex Topoloveni este Furnizor al Casei Regale din 2010 pentru Magiunul de prune Topoloveni şi din anul 2011 pentru dulceţurile, zacusca şi pasta de roşii marca Topoloveana. (Sursă foto: romaniaregala.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90