EcoMoto 930×122

    oltchim

    Companiei petroliere azere de stat i s-a propus să preia Oltchim și Arpechim

    Compania petrolieră de stat din Azerbaidjan este cel mai nou nume vehiculat pentru privatizarea la pachet a Oltchimului și Arpechimului.

    Aflat în vizită în Azerbaidjan, premierul Victor Ponta a propus conducerii companiei SOCAR să preia combinatul din Râmnicu-Vâlcea și platforma din Pitești. Reprezentanții SOCAR au răspuns că vor lua o decizie după ce vor analiza situația în care se află Oltchim.

    Acum trei ani, compania petrolieră azeră de stat și-a anunțat interesul pentru o cooperare cu Oltchim, dar nu pentru cumpărarea combinatului.

    SOCAR are în România o rețea de 14 benzinării, urmând să își extindă prezența în țara noastră. În afara Azerbaidjanului și a României, SOCAR deține benzinării și în Georgia, Ucraina și Elveția.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90