EcoMoto 930×122

stroe

Constantin Stroe, convins că Daimler Benz va atrage şi alţi investitori

Anunţul privind investiţia nemţilor de la Daimler Benz într-o unitate de producţie de cutii de viteze la Sebeş, în România, a fost primit cu entuziasm de responsabilii din domeniul auto românesc. Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Construc­torilor de Automobile din România (ACAROM) şi vicepreşedinte Automobile Dacia, susţine că această investiţie va atrage şi alţi investitori în ţara noastră.

„Decizia de investiţie a Daimler în România aduce un plus extraordinar pentru economia locală. E un magnet care atrage şi pe alţii. Faptul că Daimler va asambla la Sebeş cutii de viteze, cel mai important şi complicat subansamblu al unei maşini, va duce la creşterea competitivităţii Româ­niei în următorii ani“, a declarat Stroe la emisiunea ZF Live.

Cea mai nouă investiţie atrasă de România este cea a Daimler, prin divizia locală Star Transmission, companie care va investi 300 de milioane de euro într-o nouă uzină la Sebeş, unde vor fi produse viitoarele generaţii de cutii de viteze pentru autoturismele Mercedes-Benz. Aceasta este cea mai mare investiţie a unui producător de componente auto pe piaţa locală în ultimii ani.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90