930 x122 grota rece

constantin stroe

CONSTANTIN STROE: LA DACIA NU SE MAI POATE DEZVOLTA CAPACITATEA DE PRODUCȚIE

Constantin Stroe, vicepreședinte al Consiliului de Administrație de la Automobile Dacia, precizează că la uzina din Mioveni nu se mai poate dezvolta o capacitate suplimentară de producție față de cea actuală.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

„Nu se mai poate dezvolta capacitatea la Dacia. În primul rând, o capacitate posibil a fi gestionată profitabil se învârte în jurul a 350.000-400.000 de automobile în acelaşi perimetru. Când discutăm de capacităţi, că piaţa cere dublu, 700.000-800.000, absolut toate elementele se complică. Trebuie să lărgeşti parcurile de stocare, ieşirile. Când am încercat să dezvoltăm capacitatea de la 350.000 de unităţi cumva în jurul a 450.000, decidenţii financiari au spus da, dar avem nevoie şi de altceva, nu numai de dorinţă. Avem nevoie de predictibilitate, de infrastructură şi aşa mai departe.”, a afirmat Constantin Stroe, citat de economica.net, într-o conferinţă pe teme auto.

Potrivit aceleiași surse, Constantin Stroe a spus că plusul de cerere care depăşeşte capacitatea uzinei din Mioveni va fi satisfăcut de fabrica din Maroc. Pe de altă parte, Stroe a declarat că pe piața românească este loc de încă un producător de automobile: „În cazul în care conjunctura generală din țara noastră va fi una corespunzătoare, opinia mea este că poţi să instalezi în România un al treilea producător, în afară de cei doi cu nume de prestigiu, Ford şi Renault.”

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90