930×122 CAPRA 5

    dacia-sandero-uzina

    Cresc si altii pe langa Dacia…

    Uzina Dacia de la Mioveni a reprezentat pentru Arges un adevarat colac de salvare in perioda de criza, exporturile crescand de la an la an. Totusi, influenta productiei de la Dacia nu s-a simtit doar pe piata locala din judetul nostru. Exista multe firme care depind de vanzarile de la Mioveni.

    Sunt si alte companii din tara care au beneficiat de pe urma succesului Dacia. Una dintre acestea este Chimica Orastie, unitate ale carei produse sunt si pe rafturile magazinelor de specialitate din judetul nostru, dar si in tara.

    Chimica Orastie face volane si cotiere de usi pentru Dacia si a anuntat ca in acest an se asteapta la afaceri cu 38% mai mari decat anul trecut.

    Dacia este al doilea mare exportator al tarii, fiind detronata recent de pe prima pozitie de Nokia de la Jucu, juddetul Cluj. De altfel, in structura exporturilor judetului Arges, vanzarile de masini si echipamente auto reprezinta peste 70% din total.

    In ultimele luni, vanzarile Dacia pe plan extern s-au mai estompat, pe fondul unei scaderi generale a exporturilor, dar tot continua sa fie la un nivel foarte ridicat. Dacia este una dintre putinele companii care, chiar si pe perioada de criza, a prosperat si si-a permis sa mareasca salariile angatilor, ba chiar sa faca si angajari.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3