930 x122 grota rece

    lansare_dacia-logan-2-paris

    Dacia Logan se vinde la străini ca pâinea caldă!

    Conform datelor oficiale, cea de a doua generaţie de Dacia Logan se vinde de două ori mai bine faţă de Logan I datorită exporturilor. La şase luni de când a fost lansată oficial pe piaţa europeană, producţia celei de a doua generaţii Logan a ajuns deja la un total de aproape 48.000 de unităţi, din noiembrie anul trecut şi până la sfârşitul lunii mai din acest an.

    „Logan 2004 era un nou intrat pe pieţe şi era normal să aibă nevoie de un timp de dezvoltare a performanţelor pentru a fi luat în calcul la nivel european. Logan 2013 este deja un produs calificat, cunoscut, cerut de pieţe, ceea ce reprezintă un avantaj pentru cea de a doua generaţie”, declară Constantin Stroe, vicepreşedintele la „Automobile Dacia”.

    Spre comparaţie, în 2004, în primele şase luni ale primei generaţii de Logan, Dacia vânduse deja circa 23.000 de unităţi, iar în derulare erau alte 17.000 de comenzi. În timp ce la acea vreme 90% din producţie era vândută în România, în prezent doar 40% dintre modelele Logan Sedan se mai vând pe piaţa internă, iar exporturile au depăşit deja pragul de 90% din totalul producţiei uzinei de la Mioveni.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90