930 x122 grota rece

    cristian_anghel

    Crin l-ar reprimi in PNL pe pitesteanul Anghel

    Crin Antonescu a declarat că l-ar primi „bucuros” înapoi în partid pe fostul primar de la Baia Mare, piteşteanul Cristian Anghel, după ce acesta a fost eliberat din închisoare. Liderul PNL a explicat şi motivul.

    „L-am şi întâlnit pe Cristi Anghel, cu multă plăcere de altfel. Este un om pe care îl apreciez în mod deosebit pentru activitatea sa în administraţie, pentru ţinuta sa civică, intelectuală.

    N-am făcut foarte multe comentarii în faţa unei sentinţe, chiar dacă ea mi s-a părut nedreaptă, pentru că era sentinţa unei instanţe şi sentinţa unei instanţe este altceva decât măsura de arestare preventivă sau alte giumbuşlucuri care se petrec prin viaţa politico-juridică din România”, a spus Antonescu. În Argeş, numărul primarilor audiaţi sau cercetaţi de DNA creşte considerabil, aproape zilnic şi culmea, numai de la PSD şi PNL, pentru fapte suspectate a fi ilegale în activitatea administrativă.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3