Donaris 930 x 122

    grafic

    Criza inca bantuie in Arges

    89 de firme din Arges au intrat in insolventa numai in aprilie 2012. De asemenea, 180 de agenti economici argeseni au fost nevoiti sa isi suspende activitatea din cauza conditiilot de piata dificile, criza economica si financiara fiind departe de a se fi incheiat, chiar daca datele statistice oficiale arata o usoara imbunatatire a situatiei.

    Revirimentul economic de care vorbeste Guvernul Boc pare a fi destul de departe de realitatea „din teren”. Conform ultimelor date furnizate de Oficiul Registrului Comertului, in Arges au intrat in insolventa 89 de firme numai in aprilie anul curent.

    Acestea se adauga altor 67 de firme in insolventa in ianuarie, 74 in februarie si 107 in martie. In total, asadar, pana la inceputul lunii in curs au intrat in insolventa 337 de agenti economici numai in judetul nostru, o cifra deloc de neglijat.

    Cele mai multe probleme au fost in comert, productie si constructii. Si in domeniul serviciilor s-a simtit puternic criza, multa lume renuntand la vacante, servicii de curatire sau ingrijire copii, de exemplu, din cauza reducerii veniturilor proprii.

    Pe de alta parte, de la inceputul anului si pana acum si-au suspendat activitatea 180 de firme, mult mai putine insa fata de aceeasi perioada a anului trecut (724).

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3