930×122 CAPRA 5

money

Cum se joaca Hidroserv cu banii

SC Hidroserv Curtea de Argeş SA a încasat, conform inspectorilor Curţii de Conturi, în mod ilegal, suma de 68.000 lei prin includerea în devize şi implicit în facturile emise către SC Hidroelectrica SA a cheltuielilor indirecte şi a profitului, aplicate asupra contravalorii transportului de muncitori de la sediu la locul de desfăşurare a lucrărilor de reparaţii.

În schimb, Hidorserv Curtea de Argeş a plătit 67.000 lei, reprezentând cheltuieli care trebuiau a fi suportate de executanţi (efectuări probe, verificări, încercări ale lucrărilor

executate, organizare de şantier). În timpul verificărilor, SC Hidroserv Curtea de Argeş SA a încasat, recuperând o parte din prejudiciu, suma de 14.000 lei reprezentând plăţi suplimentare efectuate pentru organizarea de şantier.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3