EcoMoto 930×122

Cantina_23_UVD

Dacia a deschis o noua cantina pentru muncitorii sai

Automobile Dacia a inaugurat, luni, cea de-a 23 cantină de pe platforma de la Mioveni. Cu o capacitate de 152 de locuri, noua cantină va deservi angajaţii din cadrul Departamentului Caroserie (Uzina Vehicule Dacia).

„De la preluarea de către Renault, în 1999, Dacia a investit continuu în îmbunătăţirea condiţiilor sociale. Până în 2010, inclusiv, totalul cheltuielilor şi investiţiilor făcute de Dacia în securitatea muncii şi ameliorarea condiţiilor de muncă a depăşit 60 de milioane de euro”, a declarat Radu Mavrodin, directorul de Resurse Umane al Grupului Renault în România.

În prezent, Dacia dispune de 23 de cantine unde iau masa angajaţii din uzinele Mecanică şi de Vehicule, cei ai Direcţiei Logistice Centrale, angajaţii Centrului de Piese de Schimb Oarja şi echipele de la Matriţe Dacia şi Presate Dacia din Piteşti. Zilnic, în aceste cantine sunt consumate peste 11.500 de porţii de hrană caldă gratuită, iar echipa care pregăteşte, transportă şi serveşte mâncarea depăşeşte 200 de persoane.

Unul dintre avantajele prezentate de aceste micro-cantine constă în amplasamentul lor cât mai aproape de locurile de muncă. Mâncarea este pregătită într-o bucătărie cu echipamente moderne, inaugurată în 2009, şi se transportă către micro-cantine cu autovehicule speciale. La prepararea hranei pentru cantinele Dacia se folosesc zilnic, în medie, 8.000 kg de alimente.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90