930 x122 grota rece

    dacia-sandero-uzina

    Dacia a exportat peste 2 milioane de maşini!

    Uzina „Automobile Dacia-Renault”, din Mioveni, merge la turaţie maximă, mai ales datorită exporturilor. „Dacia” a exportat peste 2 milioane de autovehicule prin Centrul Logistic din Mioveni.

    „Dacia”, cel mai mare exportator din România, livrează pe plan extern peste 90% din producţia sa de maşini, expediind în străinătate din 2005 până în prezent peste 2 milioane de autovehicule, prin Centrul Logistic din Mioveni.

    Activităţile Uzinelor „Dacia” şi ale platformei logistice din Mioveni au generat anul trecut 7,7% din exporturile României. Uzina de Vehicule „Dacia” produce maşini finite, dar şi piese pentru alte uzine ale grupului „Renault”. La nivelul anului trecut, 93% din producţia uzinei a fost exportată.     

    Centrul logistic din Mioveni alimentează 13 uzine ale alianţei Renault-Nissan, din 2005 până acum fiind expediaţi pe cale rutieră, maritimă sau feroviară 7,58 de milioane de metri cubi de piese, echivalentul a 3,4 milioane de maşini. Direcţia logistică „Dacia” gestionează şi expediţia maşinilor finite, săptămânal ieşind pe porţile uzinei 500 de camioane şi 14-15 trenuri încărcate cu maşini.

    Amintim că Centrul logistic ILN din Mioveni a fost deschis în 2005 şi a necesitat investiţii de peste 20 de milioane de euro în perioada 2005-2012.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90