Donaris 930 x 122

dacia_partener

Dacia Duster este masina oficiala a Zilelor Municipiului Pitesti

Dacia este şi anul acesta partener principal al Zilelor Municipiului Piteşti, iar Dacia Duster va fi maşina oficială a organizatorilor. Aceasta este a doua ocazie când publicul va putea vedea o flotă Dacia Duster în centrul oraşului, după recenta apariţie a vehiculului de teren la Simfonia Lalelelor.

 

Sărbătoarea „Zilelor Municipiului Piteşti” a debutat vineri, 14 mai, şi va continua până duminică, 23 mai, incluzând-o şi pe cea a Sfinţilor Constantin şi Elena. Programul de anul acesta cuprinde spectacole de muzică populară şi dans, concerte, recitaluri, expoziţii, piese de teatru, numeroase probe sportive, dar şi un festival multietnic. Prin aceste acţiuni, Primăria Municipiului Piteşti aniversează 622 de ani de la atestarea documentară a oraşului.

 

În afara maşinilor puse la dispoziţia organizatorilor, Dacia oferă şi o serie de premii pentru participanţii la competiţiile sportive, constând în obiecte promoţionale, machete şi albumul aniversar „Dacia şi Renault, de 10 ani împreună”. {loadposition inside}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3