930 x122 grota rece

    Dacia_MPV_camuflata

    Dacia face „upgrade” la Logan MCV şi Duster

    Cu doar câteva zile înainte de debutul salonului auto de la Geneva, reprezentanții Renault vorbesc despre premiera mondială a unui nou Logan MCV și prezentarea unui Duster mai atractiv. Salonul Auto de la Geneva se va deschide pe 5 martie.

    În prima zi a evenimentului, Dacia ar urma să prezinte, scrie Capital, o nouă versiune a break-ului său, care a mers bine la vânzare în special în Vestul continentului european.

    Conform bursei zvonurilor, noul Logan MCV va primi o parte frontală asemănătoare cu cea a recent lansatelor modele Logan și Sandero, iar zona din spate va fi ușor redesenată. Spațiul din habitaclu se pare că a fost și el optimizat astfel încât există ceva mai mult loc atât pentru pasageri, cât și pentru bagaje. Și asta fără să se renunțe la posibilitatea de a transporta șapte persoane.

    Este de așteptat ca noul Logan MCV să aibă caracteristici similare berlinei și hatchback-ului, adică aceeași gamă de motoare, ABS și AFU (Asistență la Frânarea de Urgență), limitator de viteză, airbaguri frontale și laterale pentru locurile din față, precum și mult lăudatul sistem Media-Nav, care include radio, USB, priză jack, Bluetooth şi sistem de navigaţie integrat, cu touch-screen de 7 inci. De pe pagina de meniu pot fi accesate cu uşurinţă cele şase funcţii esenţiale: radio, multimedia, telefon, hartă, sistem de navigaţie, reglaje.

    Despre modelul Duster nu sunt încă disponibile foarte multe date.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3