EcoMoto 930×122

    dacia-duster

    Dacia, in topul programului „Rabla”

    Dealerii Dacia, cei ai Opel Chevrolet, Renault, Skoda, Volkswagen si Ford sunt cei care au inregistrat cele mai mari vanzari in cadrul programului „Rabla” din acest an, potrivit statisticilor Administratiei Fondului pentru Mediu. Cumulat, cele sase marci au vandut in total aproape 32.000 de masini, echivalentul a 82% din totalul auto­turismelor comercializate in cadrul „Rabla” 2010.

    Dacia a inregistrat cele mai ridicate vanzari din cadrul programului, cu 17.215 masini vandute, adica 44% din totalul volumului si aproape 80% din autoturismele vandute de Dacia in primele opt luni ale acestui an.

    Cu toate ca brandul autohton isi mentine pozitia dominanta in cadrul programului, cota sa este in scadere in conditiile in care in primele trei luni ale programului Dacia avea o cota de peste 50%. Cumulat cu Renault, care se afla pe locul trei ca vanzari in cadrul programului, francezii au vandut echivalentul a 55% din totalul programului. Potrivit lui Fabrice Cambolive, sefului directiei comerciale a Group Renault Romania, in prezent patru din zece clienti care cumpara o masina noua achizitioneaza un model al grupului Renault.

    Pe locul secund in topul vanzarilor se afla dealerii Opel/Chevrolet, cu aproape 5.700 de masini, adica o cota de apro­ximativ 14% din program. Porsche Romania, cu marcile Skoda, VW/Audi ocupa locurile patru si cinci in topul celor mai bine vandute marci in cadrul REMAT cu un volum cumulat de peste 4.000 de masini.

    Sursa: Ziarul Financiar

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3