930×122 CAPRA 5

    Dacia-Duster-3

    Dacia la Gaudeamus. Pe facebook

    Dacia va fi prezentă şi în 2011 la Târgul de carte Gaudeamus – Carte de învăţătură, ca partener pentru al şaselea an consecutiv. În preambulul târgului, care se va desfăşura în perioada 23 – 27 noiembrie la Bucureşti, Dacia îi invită pe iubitorii de carte bună pe pagina de facebook, intitulată „Dacia la Gaudeamus” (http://www.facebook.com/DaciaLaGaudeamus).

    Pagina de facebook, „Dacia la Gaudeamus” dezvăluie campania de comunicare dedicată asocierii cu acest eveniment sub sloganul „Dacia. Întotdeauna în preajma literaturii de calitate”. În perioada 14 – 24 noiembrie, Dacia a pregătit pentru vizitatorii paginii de facebook o provocare: a reinterpretat câteva coperte celebre din literatura românească şi străină, iar cei care ghicesc despre ce opere literare este vorba pot câştiga o tabletă Kindle 4 E-book reader şi 10 pachete de cărţi. Tragerea la sorţi va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, la standul Dacia amenajat special la Târgul de carte Gaudeamus.

    Detalii despre programul evenimentelor desfăşurate în standul Dacia la Târgul de carte Gaudeamus vor fi oferite în curând.

    Prin parteneriatul de lungă durată cu Târgul de Carte Gaudeamus – carte de învăţatură, cel mai important târg pe piaţa de profil, Dacia îşi reafirmă ataşamentul faţă de cultură, tradiţie şi adevăratele valori.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90