930×122 CAPRA 5

    Dacia-Duster-3

    Vânzările Dacia în Spania au crescut spectaculos!

    Maşinile produse de uzina „Automobile Dacia” din Mioveni continuă să se vândă ca pâinea caldă pe pieţele din Europa. Rezultatele pe luna iulie arată că Dacia ocupă în fiecare ţară importantă din Europa un loc onorabil în topul vânzărilor.

    Astfel, în Franţa Dacia ocupă locul 5 la vânzări (9.682 de mașini comercializate) și locul 2 ca nivel de creştere a cotei de piaţă. În Germania, Dacia a vândut 4.100 de maşini într-o lună, iar în Italia, 2.161 de vehicule. În Spania, Dacia a vândut 2.325 de maşini, cu o creştere de 62% faţă de perioada similară a anului trecut.

    În Europa aproape toate mărcile auto înregistrează creşteri, mai mici sau mai mari, Dacia detaşându-se prin a doua cea mai bună creştere procentuală, după Fiat (care şi-a dublat vânzările faţă de iulie 2012). Marca noastră mai înregistrează o evoluţie raportată la concurenţă: a depăşit Skoda şi Chevrolet, acum aflându-se mult mai aproape de KIA.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90