Donaris 930 x 122

    uzina_dacia

    Dacia trimite piese pentru Loganul produs de Lada

    „Dacia” îşi extinde activitatea! Centrul de logistică ILN de pe platforma „Dacia” din Mioveni a demarat în acest an expediţiile de componente pentru noua platformă Logan X52 şi către uzina AvtoVaz, din Togliatti, unde sunt produse automobile sub marca Lada.

    În 2010, „Lada” a demarat la Togliatti producţia modelului Largus, care este un Logan MCV redenumit, iar în acest an „Lada” va demara şi producţia unui nou model pe baza noului Logan din cea de a doua generaţie, pe platforma X52.

    Mai mult, în Rusia se va produce, la uzina din Mos­cova, modelul Re­nault Lo­gan din noua generaţie X52, dar şi o altă versiune la To­gliatti, sub marca Lada.

    Decizia vine în contextul în care în luna decembrie a anului trecut Alianţa Renault-Nissan a preluat controlul uzinei AvtoVAZ, iar până în 2014 acţionarii alianţei vor ajunge la 67,5% din acţiuni.

    Sursa: zf.ro

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3