930×122 CAPRA 5

achim irimescu

DANIEL CONSTANTIN: FERMIERII, ABANDONAȚI DE GUVERN

Plata integrală a subvențiilor ar fi trebuit să înceapă pe 1 februarie 2016, acuză Daniel Constantin.

Citiți și: Se dau bani de la stat pentru aceste persoane!

„În momentul în care am predat mandatul de ministru al Agriculturii, calendarul spunea foarte clar: plățile integrale trebuie să înceapă cel târziu pe 1 februarie. (…)

Mulți dintre fermieri sunt astăzi în imposibilitatea de a-și plăti dările la stat, de a începe campania de primăvară, de a trăi, cum se spune, în activitatea agricolă. Nu mai pun la socoteală că sunt zeci de mii de fermieri care lucrează în sectorul zootehnic și care nu au primit până la acest moment nici măcar un euro! Nu s-a făcut nicio plată și nu există nicio perspectivă clară a momentului când încep plățile!”, atrage atenția fostul ministru al Agriculturii, copreședinte ALDE și deputat de Argeș.

Citiți și: Fenomen alarmant în Argeș!

Daniel Constantin face aceste acuzații în contextul în care în Camera Deputaților va fi depusă moțiunea simplă „Achim Irimescu – Cel mai mare dezastru în agricultura românească din perioada postdecembristă”, cu referire la actualul ministru al Agriculturii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3