930×122 CAPRA 5

    daniel-constantin3

    Daniel Constantin, la Roma pentru o conferinţă ONU

    Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, piteşteanul Daniel Constantin, participă astăzi la cea de a 38-a conferinţă anuală a FAO (Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură). Aceasta se desfăşoară la Roma până pe 22 iunie.

    Vorbim despre prima conferinţă prezidată de noul director general al FAO, José Graziano Da Silva. Tema principală este situaţia actuală a agriculturii şi alimentaţiei, la eveniment participând miniștri ai Agriculturii din mai multe state membre FAO și șefi de state.

    Ministrul Daniel Constantin va susţine o intervenţie în faţa plenului. Tot în decursul zilei de astăzi este programată şi o întâlnire bilaterală între ministrul Constantin şi directorul general al FAO.

    Precizăm că România va organiza la Bucureşti, în luna aprilie a anului 2014, cea de a 29-a conferinţă regională FAO pentru Europa şi Asia Centrală.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3