NOR CURIER 930X122

    dusterdacia01

    De la anul, Duster cu volan pe dreapta

    Din 2012, varianta SUV-ul de la Renault, Duster-ul construit iniţial pentru India, va fi disponibil şi pe piaţa din Marea Britanie.

    Modelul destinat britanicilor va avea motorizări de 85 şi 105 cai putere, garda la sol de 200 mm, tracţiune integrală de la Nissan şi ABS de la Bosh.

    Dacia Duster deja a fost testat de un jurnalist de la cotidianul The Telegraph. Acesta a catalogat produsul drept o maşină plictisitoare, învechită, lipsită de ornamente şi incapabilă să producă vreo senzaţie şoferului.

    În acelaşi timp însă, Duster-ul a impresionat prin atuurile sale: este robustă, fiabilă, a rezistat tuturor testelor la care a fost supus, habitaclul oferă spaţiu mult, este o maşină ieftină în comparaţie cu produsele concurenţilor şi…surprinzător de confortabil la condus pentru mentalitatea celor din Occident care cunosc istoria Dacia, o maşină dintr-o fostă ţară comunistă.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90