930×122 CAPRA 5

    finante_publice_arges

    Declaratia anuala de impozit pe profit ar putea fi eliminata

    Declaratia anuala de impozit pe profit ar putea fi eliminata. Ministerul Finantelor Publice are deja in vedere elaborarea unui proiect in acest sens, desi inca nu a fost facuta publica o data pana la care sa fie implementate noile prevederi. Se estimeaza, totusi, ca vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2012.

     

    Conform Agerpres, Ministerul Finantelor Publice (MFP) intentioneaza sa elimine declaratia anuala de impozit pe profit, a declarat, la o conferinta pe teme economice, Doru Dudas, director in cadrul MFP.

    “Vrem sa eliminam o serie de declaratii, prin contopire. Vor ramane doar declaratiile trimestriale de impozit pe profit, care eventual sa contina si alte elemente, suficiente pentru stabilirea obligatiilor fiscale, a spus directorul Dudas.

    Dudas a mentionat si ca regimul de plata a TVA pentru micile intreprinderi va fi simplificat. ‘Avem aproape 400.000 de mici intreprinderi platitoare de TVA, care isi tin evidenta fiscala si fac raportari contabile ca marile intreprinderi’, a spus oficialul MFP.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90