930 x122 grota rece

    SBO.DUSTER.2013

    Delegaţie din Mioveni, la lansarea noului Duster

    O delegaţie din Mioveni a participat joi, 17 octombrie, în Bucureşti la lansarea noului model Dacia Duster. Membrii delegaţiei au şi testat maşina.

    Din delegaţie au făcut parte senatorul PSD Şerban Valeca, deputatul PSD Simona Bucura Oprescu, primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, secretarul oraşului, Maria Ştefănescu, şi directorul societății Construcţii–Reparaţii Mioveni, Nicolae Tudose.

    “Dacia reprezintă o marcă românească de succes, dovada că în Argeş cei care lucrează pe platforma de la Mioveni cu competenţă, hărnicie şi pasiune sunt capabili să realizeze autovehicule competitive, fiabile şi la preţuri accesibile. Din păcate, în ultimii ani vânzările pe piaţa internă au scăzut. Sper ca noi, românii, să achiziţionăm în primul rând produse româneşti şi fiecare dintre noi, atunci când cumpărăm o maşină nouă, să înţelegem că investim în industria naţională, că ajutăm economia şi creăm locuri de muncă. Îi urez noului model Dacia Duster vânzări cât mai mari pe toate pieţele, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii”, a declarat deputatul de Mioveni Simona Bucura Oprescu.

    De la lansarea sa în anul 2010, modelul Dacia Duster a fost vândut în peste 450 000 de unităţi, atât în Europa, cât şi în ţări din Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Oceania şi America Centrală şi de Sud.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90